Νέα - Ανακοινώσεις

10

Φιλώτισσα/Φιλιώτη,

Για 37 τώρα χρόνια παραμένουμε πρόσφυγες μακριά από τη γη μας, με καταπατημένα τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματά μας. Για 37 χρόνια οι εκκλησίες μας παραμένουν βουβές, προσμένοντας την ώρα που θα επιστρέψουμε για να τις λειτουργήσουμε ξανά και να ζητήσουμε την χάρη του Προφήτη Ηλία και του Αγίου Γεωργίου.

Με την ευκαιρία των μαύρων επετείων της τουρκικής εισβολής και του πραξικοπήματος διοργανώνουμε  τις Αντικατοχικές Εκδηλώσεις ‘Μνήμες Κατεχόμενης Φιλιάς.  Δώσε κι εσύ το παρόν σου.  Για να τιμήσουμε τον Προφήτη Ηλία, να μνημονεύσουμε τους νεκρούς μας που πέθαναν στην προσφυγιά με τον καημό της επιστροφής, να αποτίσουμε φόρο τιμής στους πεσόντες μας, να δεηθούμε για την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων μας και την επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές εστίες.

 

Φιλιώτισσα/Φιλιώτη,

Ένωσε κι εσύ τη φωνή σου για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την ακλόνητη πίστη και θέλησή μας για επιστροφή στην πατρώα γη. Για να βροντοφωνάξουμε στα πέρατα της οικουμένης ότι αυτή η γη είναι δική μας, αυτή η γη που είναι ποτισμένη με το αίμα και τον ιδρώτα των προγόνων μας είναι δεμένη μαζί μας και κανένας δεν μπορεί για πάντα να μας την στερεί.

 

Πρόσκληση (PDF)

Πρόγραμμα (PDF)


 

Actions: E-mail | Permalink |
soap2day