Νέα - Ανακοινώσεις

24

                                                                             


Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΑΡΑΠΑΤΕΑΣ ΠΑΡΚ», παρά την Κοκκινοτριμιθιά, η ετήσια παγκοινοτική πολιτιστική εκδήλωση «ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΦΙΛΙΩΤΩΝ». Η εκδήλωση θα τελεί υπό την αιγίδα του Αγωνιστή Νίκου Κόση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν για τη μακροβιότητά τους και τις μνήμες που μεταφέρουν στους νεότερους από την κατεχόμενη Φιλιά οι Φιλιώτισσες και Φιλιώτες, οι οποίοι συμπλήρωσαν τα 85 τους χρόνια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Επίσης, θα τιμηθούν οι άριστοι απόφοιτοι Λυκείων, Γυμνασίων και Τεχνικών Σχολών της σχολικής χρονιάς 2017-2018, των οποίων ο πατέρας ή η μητέρα έχουν την καταγωγή τους από τη Φιλιά, καθώς και άλλοι συγχωριανοί μας για την προσφορά τους στον αθλητισμό και σε άλλους τομείς.

Στην αίθουσα θα εκτίθεται έκθεση φωτογραφίας και θα προβάλλονται διαφάνειες με θέματα από το κατεχόμενο χωριό μας, καθώς και από τις εκδηλώσεις μας στην προσφυγιά.  Το πρόγραμμα θα διανθίζεται με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα Θ.Ο.Ι. Φιλιάς.

Σας περιμένουμε για να ζωντανέψουμε μαζί τις μνήμες από το κατεχόμενο χωριό μας και να κρατήσουμε την απαραίτητη οντότητά του στην προσφυγιά με την πίστη και την ελπίδα ότι δεν θα είναι μακριά η ευλογημένη μέρα της πολυπόθητης Επιστροφής.

Τιμή εισόδου €15.

Κρατήσεις στα τηλ. 99 331075 / 99 465631


     ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΛΙΑΣ

                                                         Θ.Ο.Ι. ΦΙΛΙΑΣActions: E-mail | Permalink |
soap2day