Νέα - Ανακοινώσεις

22

Απεβίωσε αιφνιδίως  το Σάββατο 16 Μαΐου 2020 σε ηλικία 71 ετών ο συγχωριανός μας Παναγιώτης Χατζηπαναγή (Μάντη). Η κηδεία του τελέστηκε την επομένη από τον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον προσφυγικό συνοικισμό Ανθούπολης.

Αντί στεφάνων έγιναν δεκτές εισφορές υπέρ του Ταμείου Ευημερίας «Χριστάκης Αποστολίδης-Ρωμηός» του Θ.Ο.Ι. Φιλιάς. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς.

Ο εκλιπών, ο οποίος επαγγελλόταν τον ηλεκτρολόγο, γεννήθηκε στη Φιλιά στις 25 Ιουλίου 1949 και ήταν το τελευταίο από τα 8 παιδιά του Κυριάκου και της Παναγιώτας Χατζηπαναγή (Μάντη). Νυμφεύθηκε τη Μαρίτσα Σταύρου από το γειτονικό χωριό Μάσαρη, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, την Κούλλα και τον Σταύρο.

Ο Παναγιώτης Χατζηπαναγή διετέλεσε δραστήριο μέλος της Κοινότητας και του Θ.Ο.Ι. Φιλιάς και διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής του σωματείου πριν από την τουρκική εισβολή, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ε.Π.Ο.Π.Λ. την περίοδο 1971-1972.

Μετά την τουρκική εισβολή του 1974 εγκαταστάθηκε στην Ανθούπολη και συνέχισε να ενδιαφέρεται για τα κοινά που αφορούσαν το κατεχόμενο χωριό του, συμμετέχοντας ανελλιπώς στις διάφορες εκδηλώσεις. Δυστυχώς, ο πρόωρος θάνατός του άφησε ανεκπλήρωτο το όνειρό του για επιστροφή στο αγαπημένο μας χωριό.


Actions: E-mail | Permalink |