Νέα - Ανακοινώσεις

14

Αγαπητοί συγχωριανές/οί,

Εν μέσω των φοβερών και πρωτόγνωρων συνεπειών που προκάλεσε η εφιαλτική πανδημία του κορωνοϊού,  εισερχόμαστε από αύριο, με τη βοήθεια του Θεού, στην Αγία Εβδομάδα, καλούμενοι να βιώσουμε τα Σωτήρια και φρικτά Πάθη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού σε συνθήκες περιορισμού μέσα στα καταφύγιά μας.

Δυστυχώς, εμείς ως κατεχόμενες κοινότητες ούτε υπηρεσίες, ούτε τα κατάλληλα μέσα και υποδομές διαθέτουμε και λυπούμαστε που πολύ λίγα μπορούμε να σας προσφέρουμε. Σας προτρέπουμε να αξιοποιήσετε τις τοπικές υπηρεσίες των Δήμων ή Κοινοτήτων, οι οποίες σας φιλοξενούν στην προσφυγιά και να ακολουθείτε πιστά και με την απαιτούμενη πειθαρχία, υπομονή και συνεργασία τις σχετικές οδηγίες και προτροπές τους.

Συγχωριανές/οί, οι στιγμές είναι κρίσιμες. Απευθυνόμαστε σε όλες/ους και σας καλούμε να επιδείξετε υπευθυνότητα έναντι των αγαπημένων σας προσώπων, αλλά και έναντι των άλλων συνανθρώπων σας, τηρώντας με ευλάβεια τις οδηγίες, τα μέτρα και τα διατάγματα του Κράτους.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες και την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους επαγγελματίες υγείας και σε όσους άλλους αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την επιδημία που πλήττει αδιακρίτως τους συνανθρώπους μας. Την ίδια ώρα εκφράζουμε τη συμπάθεια και συμπαράστασή μας προς τους οικείους των θυμάτων, καθώς και προς όσους έχουν νοσήσει, μαζί με τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση.

Ευχόμαστε σε όλες/ους υγεία και κάθε καλό με τη βεβαιότητα ότι, τελικά, θα εξέλθουμε νικητές από τη μεγάλη μάχη εναντίον του αόρατου εχθρού. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Μετά τους εμπτυσμούς, τα ραπίσματα, τα κολαφίσματα, τις ύβρεις, τους γέλωτες, την πορφυρά χλαίνα, τον κάλαμο, τον σπόγγο, το όξος, τους ύλους, την λόγχη και προπάντων τον Σταυρό και τον θάνατο ακολουθεί η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

                                                                         

                                                                         Κοινοτάρχης και Μέλη

Κοινοτικού Συμβουλίου Φιλιάς


Actions: E-mail | Permalink |