Νέα - Ανακοινώσεις

07
Απεβίωσε το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 ο συγχωριανός μας Ανδρέας Ελευθερίου. Η κηδεία του τελέστηκε τη Δευτέρα 27 Αυγούστου από τον ιερό ναό Αποστόλου Μάρκου στον Αρχάγγελο Λευκωσίας. 
Ο Ανδρέας Ελευθερίου γεννήθηκε στο κατεχόμενο χωριό Μάσαρη στις 16 Ιουνίου 1945. Γονείς του ήταν ο Λευτέρης και η Σοφία Μακρή. Μετά το πέρας των σπουδών του προσλήφθηκε στο Τμήμα Τελωνείων διαγράφοντας μια μακρά και καθόλα επιτυχημένη σταδιοδρομία μέχρι την αφυπηρέτησή του το 2007. Ήταν αγαπητός και έχαιρε μεγάλης εκτίμησης μεταξύ των συγχωριανών, των συναδέλφων και των φίλων του, καθώς και όλων των άλλων με τους οποίους συνεργαζόταν.
Στις 23 Σεπτεμβρίου 1970 τα δεσμά του γάμου ένωσαν τον Ανδρέα με τη συγχωριανή μας Αναστασία Πέτρου, φτιάχνοντας μαζί το δικό τους σπιτικό στη Φιλιά.  Από τον γάμο τους ευτύχησαν να δουν δύο παιδιά, την Έλενα και τη Σοφία που τους χάρισαν στη συνέχεια 3 λατρευτά εγγόνια. 
Τον εκλιπόντα χαρακτήριζε η μεγάλη αγάπη του προς την κατεχόμενη γη μας,  ιδιαίτερα στα κατεχόμενα χωριά του. Τη Φιλιά και τα Μάσαρη. Εμείς της Κοινότητας Φιλιάς και του σωματείου Θ.Ο.Ι. Φιλιάς τον θυμούμαστε να δίνει μαζί με την οικογένειά του ανελλιπώς το παρόν του σε όλες τις εκδηλώσεις των Φιλιωτών, στηρίζοντας το χωριό του και αναπολώντας τη μέρα που μαζί με τους άλλους συγχωριανούς του θα επέστρεφε στη δική του γη.

Actions: E-mail | Permalink |