Νέα - Ανακοινώσεις

19

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΑΡΑΠΑΤΕΑΣ ΠΑΡΚ», παρά την Κοκκινοτριμιθιά, η ετήσια παγκοινοτική πολιτιστική εκδήλωση «ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΦΙΛΙΩΤΩΝ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν για τη μακροβιότητά τους και τις μνήμες που μεταφέρουν στους νεότερους από την κατεχόμενη Φιλιά οι Φιλιώτισσες και Φιλιώτες, οι οποίοι συμπλήρωσαν τα 85 τους χρόνια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Επίσης, θα τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατέκτησαν το Πρωτάθλημα της Ε.Π.Ο.Π.Λ. 1971-1972 με την ομάδα του Θ.Ο.Ι. Φιλιάς, καθώς και άλλοι συγχωριανοί μας για την προσφορά τους στον αθλητισμό και σε άλλους τομείς.

Για πρώτη φορά η Κοινότητα και το Θ.Ο.Ι. Φιλιάς θα τιμήσουν στην εκδήλωση τους άριστους απόφοιτους Λυκείων της σχολικής χρονιάς 2016-2017, των οποίων ο πατέρας ή η μητέρα έχουν την καταγωγή τους από τη Φιλιά. Πρόθεσή μας είναι όπως η βράβευση αυτή καθιερωθεί πλέον ως θεσμός.

Στην αίθουσα θα εκτίθεται έκθεση φωτογραφίας και θα προβάλλονται διαφάνειες με θέματα από το κατεχόμενο χωριό μας, καθώς και από τις εκδηλώσεις μας στην προσφυγιά.  Το πρόγραμμα θα διανθίζεται με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα Θ.Ο.Ι. Φιλιάς.

Σας περιμένουμε για να ζωντανέψουμε μαζί τις μνήμες από το κατεχόμενο χωριό μας και να κρατήσουμε την απαραίτητη οντότητά του στην προσφυγιά με την ελπίδα ότι δεν θα είναι μακριά η ευλογημένη μέρα της πολυπόθητης Επιστροφής.

Τιμή εισόδου €15.
Κρατήσεις στα τηλ. 99 331075 / 99 465631

Actions: E-mail | Permalink |