Νέα - Ανακοινώσεις

07

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στις 1.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΑΡΑΠΑΤΕΑΣ ΠΑΡΚ», παρά την Κοκκινοτριμιθιά, η ετήσια παγκοινοτική πολιτιστική εκδήλωση «ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΦΙΛΙΩΤΩΝ 2017». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη, ο οποίος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι Φιλιώτισσες μάνες που έφεραν στον κόσμο και την πατρίδα εννέα τέκνα, καθώς και Φιλιώτισσες και Φιλιώτες για τη μακροβιότητά τους και τις μνήμες που μεταφέρουν στους νεότερους από την κατεχόμενη Φιλιά. Επίσης θα τιμηθούν Φιλιώτες που διακρίθηκαν στον αθλητισμό και σε άλλους τομείς, καθώς και συγχωριανοί μας για τη διαχρονική συνεισφορά τους προς το σωματείο και την κοινότητα.

Στην αίθουσα θα εκτίθεται έκθεση φωτογραφίας και θα προβάλλονται διαφάνειες με θέματα του κατεχόμενου χωριού μας. Το πρόγραμμα θα διανθίζεται με ελληνικούς παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα Θ.Ο.Ι. Φιλιάς.

Σας περιμένουμε για να ζωντανέψουμε τις μνήμες από το κατεχόμενο χωριό μας και να κρατήσουμε την απαραίτητη οντότητά του στην προσφυγιά με την ελπίδα ότι δεν θα είναι μακριά η ευλογημένη μέρα της πολυπόθητης Επιστροφής. Τιμή εισόδου €15.

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΛΙΑΣ

Θ.Ο.Ι. ΦΙΛΙΑΣ

Actions: E-mail | Permalink |