Πραγματοποιηθείσες Εκδηλώσεις

14

Με την ευχή όλων τα επόμενα Χριστούγεννα να τα γιορτάσουμε στο αγαπημένο μας χωριό, ελεύθεροι και χωρίς τα τείχη του αίσχους και της ντροπής και απαλλαγμένοι από στρατούς κατοχής, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 στο προσωρινό οίκημα του Θ.Ο.Ι. Φιλιάς η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή αποτέλεσε ένα μικρό συναπάντημα στην προσφυγιά, αφού αρκετοί Φιλιώτες και Φιλιώτισσες μαζί με τα παιδιά τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του κατεχόμενου χωριού τους, παρευρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση που ήταν καθόλα επιτυχής περιλάμβανε χαιρετισμούς, εκκλησιαστικούς ψαλμούς και κοπή της Βασιλόπιτας, καθώς και ποιήματα και τραγούδια από παιδική χορωδία υπό τη διεύθυνση του Χριστάκη Χαραλάμπους. Ακολούθως, ο Κλόουν και ο Άη Βασίλης έκαμαν την παρουσία τους στο χώρο της εκδήλωσης ψυχαγωγώντας και μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν στη γιορτή.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι Πατέρες Στέφανος και Χαράλαμπος εκ μέρους της Εκκλησίας, η Μαρία Τρύφωνα Γεωργίου εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου και του Θ.Ο.Ι. Φιλιάς και ο Παναγιώτης Πρωτοπαπάς εκ μέρους της Επιτροπής Νεολαίας του Θ.Ο.Ι. Φιλιάς.

Actions: E-mail | Permalink |