Εκδήλωση Αιμοδοσίας

Η Εκδήλωση Αιμοδοσίας εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των Αντικατοχικών Εκδηλώσεων «ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» και πραγματοποιείται κάθε χρόνο περί τα μέσα Ιουλίου, συγκεκριμένα την Τετάρτη που προηγείται της 20ής Ιουλίου, ημέρας του Προφήτη Ηλία, πολιούχου της κοινότητάς μας, καθώς και της ημέρας της τουρκικής εισβολής του 1974.

Η εκδήλωση αυτή οργανωνόταν από το Θ.Ο.Ι. Φιλιάς, το οποίο την ανέδειξε σε ετήσιο θεσμό εδώ και πολλά χρόνια. Μετά την εκλογή του Κοινοτικού Συμβουλίου, συγκεκριμένα από το 2007, η αιμοδοσία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της κοινότητας και του σωματείου με μεγάλη επιτυχία τόσο από άποψης οργάνωσης, όσο και προσέλευσης, αποσπώντας τιμητικές διακρίσεις στον τομέα της προσφοράς αίματος, καθώς και της στρατολόγησης νέων εθελοντών αιμοδοτών.

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας οι Αιμοδότες μας ξεχωρίζουν! Για την Ανθρωπιά τους, την Κοινωνική τους Ευαισθησία, τον Πολιτισμό τους! Δίνουν το ‘παρών’ τους σε κάθε Γιορτή Ανθρωπιάς, σε κάθε Αιμοδοσία της κοινότητας και του σωματείου τους! Γεμάτοι όνειρα για ένα κόσμο χωρίς πόνο! Πάντα χαμογελαστοί, πάντα περήφανοι, δίνουν αγάπη! Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε υγεία, πρόοδο, ευτυχία.