Διεθνείς Διακρίσεις

ΒΑΣΩ ΚΑΚΟΤΑ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 

Η Φιλιά τίμησε την Βάσω Κακότα για την παγκόσμια και ιστορική επιτυχία της στις εξετάσεις του Institute of Chartered Accountants in England and Wales. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο έντιμος Υπουργός Εσωτερικών κ. Νεοκλής Συλικιώτης κατά τη διάρκεια της πολιτιστικής εκδήλωσης «Συναπάντημα Φιλιωτών» που έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Καραπατέας Παρκ» στην Κοκκινοτριμιθιά στις 14 Μαΐου 2010.

 Διαβάστε Περισσότερα

 

 

 

 

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ – 97% ΣΤΟ ACCA!
ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!! 

Η Φιλιά τίμησε τη Βίκυ Χαραλάμπους κατά τη διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του Θ.Ο.Ι. Φιλιάς που έγινε στο ξενοδοχείο Holiday Inn στη Λευκωσία στις 11 Φεβρουαρίου 2006. Την αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο κ. Αριστείδου, εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού.

  Διαβάστε Περισσότερα

 

 

 

 

ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ
Τιμούμε την κόρη Φιλιώτισσα και την δαφνοστεφανώνουμε

Η Χαριτίνη Βασιλείου Ιωάννου ασχολείται με τη Ρυθμική Γυμναστική σε επίπεδο πρωταθλητισμού και έχει να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει την καταγωγή της από την Κύπρο, αφού ο πατέρας της είναι από τη Φιλιά. Πατέρας της Χαριτίνης είναι ο Βασίλης Ιωάννου, γιος του Ανδρέα Ιωάννου Μονογιού και της Χαριτίνης Ττόφα. 

  Διαβάστε Περισσότερα

 

 

 

Βράβευση του Χάρη Μεττή

Κατά τη διάρκεια τελετής που διοργανώνει ο Όμιλος για την UNESCO στο Λονδίνο, στις 16 Ιανουαρίου 2015, θα βραβευτούν για την Προαγωγή του Πολιτισμού, της Υγείας και της Παιδείας, ο Χάρης Μεττής, ο Λόρδος Όουεν και ο καθηγητής Νίκανδρος Μπούρας, ως εξέχουσες προσωπικότητες με μεγάλη συμβολή στον Παγκόσμιο Πολιτισμό, την Υγεία και τα Γράμματα.

  Διαβάστε Περισσότερα

soap2day