Πρώτες επίσημες επαφές-Επίσκεψη γνωριμίας

Η Κοινότητα και το Θ.Ο.Ι. Φιλιάς στην Τροιζήνα

Μετά από την οριστικοποίηση των αποφάσεων των δυο Συμβουλίων για Αδελφοποίηση του Δήμου Τροιζήνας και της Κοινότητας Φιλιάς, αντιπροσωπεία μας αποτελούμενη από τον Κοινοτάρχη Ανδρέα Μιχαήλ και τους Συμβούλους Γεώργιο Θεοδώρου και Στέλιο Ιωάννου εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου και Κώστα Αλουπό και Νίκο Κακότα εκ μέρους του Θ.Ο.Ι. Φιλιάς, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Γαλατά, έδρα του Δήμου Τροιζήνας.

Η επίσκεψη κράτησε από τις 4 μέχρι τις 6 Ιουνίου 2008 και σκοπός της ήταν η γνωριμία με τον Δήμαρχο της Τροιζήνας κ. Ιωάννη Σαμπάνη και τους συνεργάτες του, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για το θέμα της Αδελφοποίησης και τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων.

Με την ευκαιρία της εκεί παραμονής τους, τα μέλη της αντιπροσωπείας μας παρέστησαν στο μνημόσυνο που τελέστηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου στην Κοινότητα Καρατζά του Δήμου Τροιζήνας εις μνήμη των ηρωομαρτύρων του Καρατζά που εκτελέστηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.

 

Η αντιπροσωπεία αναχώρησε από την Τροιζήνα αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και με την υπόσχεση ότι το μείζον θέμα που θα κυριαρχεί στις σχέσεις των δυο αδελφοποιημένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα είναι ο αγώνας για απαλλαγή της Κύπρου και ειδικότερα της Φιλιάς από την τουρκική κατοχή.
 

soap2day