Αδελφοποιήσεις

Η Κοινότητα και το Θ.Ο.Ι. Φιλιάς στην Τροιζήνα

Μετά από την οριστικοποίηση των αποφάσεων των δυο Συμβουλίων για Αδελφοποίηση του Δήμου Τροιζήνας και της Κοινότητας Φιλιάς, αντιπροσωπεία μας αποτελούμενη από τον Κοινοτάρχη Ανδρέα Μιχαήλ και τους Συμβούλους Γεώργιο Θεοδώρου και Στέλιο Ιωάννου εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου και Κώστα Αλουπό και Νίκο Κακότα εκ μέρους του Θ.Ο.Ι. Φιλιάς, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Γαλατά, έδρα του Δήμου Τροιζήνας.

Διαβάστε Περισσότερα

 

Αδελφοποίηση της Κοινότητας Φιλιάς με το Δήμο Τροιζήνας

Μετά από ομόφωνες αποφάσεις των Συμβουλίων τους, το Κοινοτικό Συμβούλιο Φιλιάς και το Δημοτικό Συμβούλιο Τροιζήνας προχώρησαν σε Αδελφοποίηση της προσφυγικής Κοινότητας της Φιλιάς και του ιστορικού Δήμου της Τροιζήνας στην Ελλάδα. Η Α’ Φάση της Αδελφοποίησης πραγματοποιήθηκε  κατά τη διάρκεια μιας σεμνής και πολύ συγκινητικής τελετής που έγινε στην Πόλη του Γαλατά, έδρα του Δήμου Τροιζήνας, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008.

Διαβάστε Περισσότερα

 

 

Ολοκληρώθηκε η Πράξη Αδελφοποίησης της Κοινότητας Φιλιάς και του Δήμου Τροιζήνας

Το Σάββατο 23 Μαΐου 2009 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Ιεράς Μονής Κύκκου, στον Αρχάγγελο, πραγματοποιήθηκε η τελετή Β’ Φάσης Αδελφοποίησης της προσφυγικής Κοινότητας της Φιλιάς και του ιστορικού Δήμου της Τροιζήνας, της πατρίδας του μυθικού Θησέα και του τόπου που φιλοξένησε την Γ’ Εθνική Συνέλευση των Ελλήνων το 1827. Η τελετή Α’ Φάσης έγινε στην Πόλη του Γαλατά στην Ελλάδα στις 6 Δεκεμβρίου 2008.

Διαβάστε Περισσότερα

 

soap2day